30 okt och alla Helgonsafton

Tänk då är oktober slut och bara en månad till första advent. Jag älskar första advent det blir så fint i alla hus och den helgen är så kravlös bara njuta inget tvång. Sen kommer julem och den är också trevlig i år firar vi den 23 eftersom Sara och emam firar julafton med sin pappa. Ska bli spännande att se Tindras ögon när granen kommer upp och det lär nog bli plastkulor hos Helen och Tommy hihihihi. Dom har byt bil så nu kan dom åka allihopa samtidigt BRA. sen fyller hon ju år den 26 undrar vad vi ska köpa eftersom det är så inpå julen fast i år blir det minimalt med julklappar bara så att ni vet ungar. Annars så går det riktigt bra på min lilla Farm och det är riktigt roligt att se hur det växer och gror hihihihi. Och kan ni tänka er jag hittade en gammal kompis på FaceBool så nu ska vi fika på stan till veckan URKUL. Vi har nog inte träffat ja jag minns inte när ens!!!! Och så har vi hittat Seths tjejer också och det var minst lika kul så nu kan man följa dom lite och se hur dom har det. Ska nog försöka ta oss till Örebro till sommaren.

Är nog en trött Tindra idag eftersom hon var vaken LÄNGE i går kväll.

Ha en bra helg


26 okt

Ja då har man blivit 58 år då UCH  fast jag skulle inte vilja vara ung heller så det är nog bra som det är. +5 gr idag och gråmullet. Idag kommer Helen, Tommy, Sara, Emma,Tindra och molly så vi ska äta Tommys gryta och tårta. Tindra var riktigt duktig på att gå och hon så sååå stolt ut hihi. Saraoch Kristian hade åkt in till stan och Kristian ska hem till Vansbro och jobba lite på körkortet den här vecka eftersom det är höstlov den här veckan. Och Emma åkte till Paula men kommer hem idag. Annars så har helgen varit lugn och jag känner mej MYCKET bättre nu såå skönt för förra veckan var INTE kul ska ni veta. Ska snart väka Christer så att han får gå ner och sota och sätta igång pannan igen den har nämligen stannat pga att pelletset hade tagit slut vid skruven hihihi.
Och GRATTIS Tindra på 10 månaders dagen det blir glass för dej och mamma!!! <3<3<3
Ha en bra dag.


24 okt

Plusgrader ute och jag är MYCKET bättre idag såååå skönt. Hoppas att jag kan åka upp till Helen och gänget i morgon så att jag får se Tindra GÅ! Hon har ju börjat att gå den här veckan och jag kan tänka mej att hon är stolt hihihi. Igår så var Helen ner till Christer så att Tindra fick visa morfar. Själv satt jag på jobbet och nös och frös. Annars så har det inte hänt så mycket den här veckan. Christer har åkt in till stan en vända, ikväll SKA vi tända brasa i gillestugan vi har tänkt det flera kvällar nu men det kommer alltid något i vägen men ikväll ska vi bara mysa så det så.
Ha en bra helg!

Tänk  så glad man kan vara.

 


22 okt

Sitter på jobbet och vill inget mera idag. Jag är supersnuvig och känner mest för sängen eller soffan hemma hihihi fast snart snart är kl runt 15 och jag får ta bussen hem. Christer stackarn har ramlat i går så han är alldelse mörbultad men det ska väl gå över det med. Och Emma är sjuk hon också igen fast då får Helen lite avlastning med Tindra idag inget ont som inte har något gott med sig ju! I dag så låg FarmWill nere och när den kom igång så funkade det inte för Christer så Helen har skördat och sått åt både mej och Christer idag Tack för hjälpen gumman! fast jag ringde hem och lotsade Christer så nu ska det funka hihihi måste ju se till att han har något att göra ju HAHAHHAHAHHAAAAAA. Tänker sno ett kort från Helens blogg tyckte att det var så bra



Hörs en anna dag

19 okt

Idag så vaknade vi till ett lätt snötäcke ute fast det kommer att smälta bort. Annars  så har helgen varit lugn inte hänt så mycket utan spelat på min Farm hihihi fast jag förstår inte riktigt allt än utan ska fråga Sara lite i kväll. Tjejerna och Kristian kom hem igår så nu får man träffa dom i två hela veckor SKÖNT. Tindra verkar gilla snön hihii och det gör Pia också. Idag måste vi få på vinterdäcken antar jag för det käns inte så bra att ut och åka men sommardäcken nu.



Lär väl se ut så här snart hihihi

 


FREDAG

Ohhh härliga dag det är FREDAG och TRE lediga dagar framför mej det ni! Ja då har sara varit på sin första älgjakt ska bli spännande att höra hur hon upplevde det. Emma verkar enligt facebok ha haft tråkigt hon har säkert längtat efter syrran eller hur hihihihi? I övertänger så är dom supersnuviga allihopa så dom har Christer och jag inte träffat sedan i lördags fast Tommy har jag träffat på morgonen när vi åkt in till stan ( jobbet ). Hoppas att Christer kan sätta upp mellanväggen i soprummet i helgen annars  så ska vi inte göra något särskilt utan bara lata oss. Och så ska jag bygga på min Farm hihihi eftersom jag inte kommer åt den på dagarna så tar det lite längre tid för mej fast både Helen och Christer är så snälla och håller reda på både farmen min och mina firrar under dagarna Tack båda två så väldigt mycket. Hihihihi Sara trodde att jag inte håller på med dom själv tänk så fel hon har. Christer skrattar åt mej på kvällarna när jag sitter vid datorn! Fast han är inte så dålig på att sitta där själv så det så.



Inte min men ändå hihihi
Ha en trevlig helg allihopa


14 okt

- 7 gr i morse hua. Men i morse hade jag sovmorgon på grund av att vi skulle ha planeringsdag på jobbet så vi har varit uppe vid gruvan hela dagen rätt så givande faktiskt. Och supergod mat. Stackars Helen och Tindra som är dundersnuviga och rätt så dåliga faktiskt. Ska ringa snart och höra om Helen klarar sig själv i morgon eller hur det blir. Sen har jag skaffat en Farm på FaceBok och tänk det är riktigt roligt tror att jag blivit lite frälst på den hihihi! Jag skördar och mjölkar som bara den hihihi. Sara och Kristian är på älgjakt och Kristian sköt på sin första älg i måndags ( han är ju 18 nu så han får sitta själv på pass ) Grattis Grattis! Ja nu ska jag nog sätta på lite kvällskaffe tror jag så hörs vi en annan kväll.

            

 


12 okt

+ 2,5 gr och mullet men det har visst varit halt för det har varit flera avåkningar sa dom på TV.

GRATTIS Tommy på födelsedagen!!!!

     

Presenten får du senare!

Siv, Christer och Pia


söndag

Har upptäckt att på Fuji kan man göra fotoböcker. Och just nu har dom ett bra erbjudande som jag tänkte nappa på.

Kolla  här


Snyggt va? Pröva du med vet jag  Här


Sitter och tittar på alla fina kort som vi har tagit och känner att jag gärna skulle vilja göra ett fotoalbum av dom.
En snygg fotobok förgyller tillvaron och är så rolig att ta fram i bland och speciellt nu när barnbarnen dom stor börjar bli vuxna. Har tre styckna flickor 18, 16 år och en på snart 10 månader så det finns många kort att välja bland. Sen har jag en hund som är vår lilla princessa Pia och på henne har vi också många bra kort så det blir svårt att välja men det ska nog gå. Och så skulle det vara roligt att dokumentera allt som vi har gjort och gör i huset också. Dessutom så blir en sådan väldigt personlig och kan ev vara roligt att ge bort i present

8 okt

- 2 gr i morse men STRÅLANDE sol och urskön höstdag och inget blåst alls idag, i går däremott så var det nästan storm. Dagen har varit som vanligt men nu i kväll så var vi bjudna på mat hos Helen och Tommy ohhhh så gott det var Helen hade gjort en köttgryta i lergrytan TACK så VÄLDIGT mycket båda två och så var Helen och jag och vovvarna ute på en långprommis och det var sååå skönt så. Och Tindra var på ett strålande humör. Hoppas att hon sover i natt nu! I morgon så kommer Christer in till stan och hämtar mej och så ska vi handla lite. Och i helgen kommer tjejerna hem över helgen så då får jag nog en kram hihihi. I helgen ska vi nog bara ta det lungt kankse åka ut och ta lite enris och tallris så att jag kan göra ordning utekrukorna för vintern. Jag har köpt fuskorkideer till gillestugan för där vill då rakt inget överleva och det blev riktigt bra. Så jag blev nöjd det är både Christers och min födelsedagspresent till oss hihihii för billigt var det inte!
Hörs i helgen och ha en BRA och SKÖN helg och Kristian var rädd om dej på älgjakten nästa vecka!

Lika charmig som sina storesystrar!

 


7 okt

+ 8,9 gr i morse lite skillnad mot för i går morse då det var - 6.



GRATTIS på 67 års dagen Christer!



          

KRAM Siv och Pia


6 okt

- 6 gr imorse hua men nu på kvällen ösregnar det jisses vilket konstigt väder det är. Hoppas verkligen att det inte blir kallgrader i natt med tanke på allt regn för då jävlar blir det HALT. Jag håller ppå att baka tårtbotten eftersom Christer fyller år i morgon och Tindra inte tål Laktos så jag kunde inte köpa tårtbotten. Ska bli spännande att se hur den blir för jag har alldrig varit bra på att göra botten själv hihihihi men antar att den kommer att gå åt hur som. Annars så har Pia och jag varit ute på vår prommis och sen så fick hon duscha så nu har vi en ren vovve som luktar såååå gott. Vi håller på att exprimentera med pelletsförbrukning men vi kommer inte fram till något utan det verkar som om vi får acceptera vår förbrukning även om vi tycker att den är lite väl hög SYND! Tycker att ingentig hjälper oavsett vad vi GÖR "har vi ändan bak" men det är väl bara att bita i det sura äpplet och fortätta att kämpa på. Och så hoppas jag att vi snart får ditt väggen i soprummet innan VINTERN kommer på riktigt. I alla fall verkar tårtbotten bli bra i så fall är det då förtsa gången för mej hihihihi. I morgon kommer HELA gänget och äter kassler på risbädd och så tårta förstårs. Tjejerna och Kristian åker extra ut hit till morfar för att fira honom det gjorde dom förra året också gulligt va? Nu ska jag gå och göra en Silviakaka också så hörs vi i morgon eller i övermorgon!

Hej då för i dag!

  

GRATTIS på födelsedagen gubben min!!!!!


måndag 5 okt

Åter måndagskvälll fy vad trist nu måste jag jobba imorgon också fast det brukar gå bra bara jag kommer dit och egentligen så trivs jag ju på jobbet fast det är så skööönt att vara hemma också. Stackars Sara som är sjuk igen och Kristian också. Han måste se till att bli frisk tills nästa vecka för då har han älgjakt. Och Christer ser inte ut att bli frisk han snörar och snörvlar och hostar stackarn. Tror att han varit sjuk i flera veckor nu men till doktorn vill han inte hihihihi. I dag så har jag inte gjort någonting bara varit LAT hihi. Helgen har väl varit bra och inte så kall men nu ser det ut att bli kallt i natt igen ( är bara +2 gr just nu och klockan är bara 19,05 ) och Tommy sa att det var glashalt på vissa ställen i morse hua hua. Uch jag tycker INTE om halka det är bland det värsta jag vet ju.
Nej nu har jag inget mera att skriva så hejdå så länge



Snart ser det ut så här! Det gör det i IDRE idag.

 


1 okt

Tänk redan oktober!!!! Fy var tog den här sommaren vägen??? Nu är det bara att vänta på årets FINASTE helg 1:a advent. Den gillar jag underbart vackert med alla ljusstakar och jättemysigt med alla ljus och alldeles KRAVLÖS!!!!
Det ska bli skönt med helg nu kan inte förstå att jag är så trött måste ha något skit i kroppen antar jag. Men det ska väl bli bättre hoppas jag. I går så kom först Helen och Tindra hit till jobbet, Tindra skulle upp till barn och få TBC vaccin. Sen kom Sara och Kristian och det var sååå länge sen jag träffade dom så jag blev jätteglad! Sen åkte jag med dom hem och så på kvällen så var Helen och jag ut på vår onsdagsprommis. Och på kvällen så blev Pia dålig hon både kräktes och hade diarre stackarn och som hon skämdes när hon inte han ut stackarn. Som tur är så är hon kry idag, man blir lite orolig när vår princessa blir dålig det får INTE hända henne något för hon är oss lika kär som våra tjejer alla fyra. Hoppas att Tindra sovit hyfsat bra i natt så att Helen fått sova lite. I alla fall så skulle dom få träffa en läkare och ta laktosintoleransprov och så träffa en diettist också och det var bra för det är lite besvärligt åt Helen vad hon kan ge Tindra ( med tanke på Tommys matallergi) så det är bra att få lite tips.
tILL VECKAN SÅ BLIR DET TÅRTA HEMMA cHRISTER FYLLER NÄMLIGEN ÅR PÅ ONSDAG OCH VECKAN DÄRPÅ SÅ ÄR DET tOMMYS TUR ATT FYLLA ÅR HIHIIHI Men så det blev capslocken kom visst på hihihihihihi.
Nej nu ska jag väl göra något också......hihihihihi

 

RSS 2.0