30 aug

Söndag och tänk det har INTE regnat alls än utan solen är nästan framme ibland. Igår så var Helen, Tommy, Sara, Emma, Kristian, Tindra och Molly här och vi åt kräftor och enchiladas supergott. Sen spelade vi Kubb och Mitt lag fick storstryck av Helens lag helt utklassad blev vi hihihi. Både Helen och Christer är superförskylda och själv så håller jag nog också på att bli snuvig för det killar i både näsa och hals och huvudet känns som om det var fullt av bomull. Så idag så är det en vilodag fast Pia och jag har varit ute på en långprommis i morse urskönt var det tyckte både Pia och jag. Nu väntar jag bara på att Finnkampen ska börja på Tv och sen på att laga middag sen blir det inget mera idag.

 

Hörs en annan dag!

Siv


26 aug





Idag fyller Kristian 18 år Stort GRATTIS.


25 aug

Jag säger bar det UCH för tisdagar dom är verkligen inte kul! Tycker att alla drar i mej då och idag var det BARA möten på jobbet men till slut så fick jag gå hem och tänk jag fick sällskap med Emma på bussen idag och Sara och Kristian kom upp en stund till jobbet mitt på dagen jag blev sååå glad att se dom alla tre. Sen var vi uppbjudna till Övertänger på mat super god Tacopaj TACK så väldigt MYCKET Helen och Tommy och så passade vi på att fira Kristian som fyller 18 år i morgon. En väldigt trevlig kväll! Och Tindra hon var i sitt Esse hon är riktigt bussig nu.



Fullt upp med att lära sig hålla balansen!

Sov så gott


måndag 24 aug

ja då var det måndag igen hihihi. Helgen har varit riktigt bra sol och VARMT i lördags kunde vi sitta ute länge. Vi gjorde varma mackor i smörgåsgrillen urgott var det. Och igår så kom först Emma hem och Sara och Kristian skulle komma på sena bussen. När dom hämtat Emma vid bussen så kom dom hit så vi grillade flintastek och fläskfile och åt potatisgratäng till och satt ute på altan och åt. Vi slände även in 3 st pallar med pellets igår så jag tycker att vi gjorde det bra få se om vi ska ta in några till idag. Lite träningsvärk i armarna har jag hihihi. Har varit ut på morgonprommis med Pia och ska ta påtår nu.



Pia myser gulligt va?



Hej då!

lördag 22 aug

Hej på er nu är det några dagar sen sist men jag har inte haft så mycket att berätta. Har jobbat som vanligt och det har varit LUGNT på jobbet har haft riktigt trevlig denna vecka där. Det har varit OMVÄXLANDE väder ömsom sol och ömsom regn och blåst just nu är det uppehåll hihihi. Vi har fått hem 8 pallar med pellets som vi ska försöka ta in så många som möjligt. Dörrarna nere i hallen blev riktigt bra faktiskt. Annars så har Helen och Tommy mest haft tråkigheter den här veckan som gått. Vattensängen motsvarade inte förväntningen ( dämpningen hade pajat ) och nu senast så är det vatten i deras matkällare FY vad TRÅKIGT att det ska vara så många motgångar för dom är såååå ledsen för deras skull. Vi har också satt in avfuktaren i vår matkällare för som sagt vad så har det regnat HELA sommaren så marken är verkligen mättad på vatten så nedredelen av ena kortsidan är fuktig så det är väl bäst att torka upp det tänkte vi. Det ska bli spännande att höra vad deras hus uppvärderas till hoppas att dom kan lägga om lånen. Vi tänker göra färdigt duschrummet nere i vinter sen ska vi också värdera upp huset. I morgon kommer Sara och Emma hem så då blir det KRAMAR hör ni! I dag så bli det Tindrapussar vi ska nämligen äta tillsammans i dag.



Hej då!!!!

19 aug

Strålande SOL men bara +4 gr i morse hua. Idag blir lillan stor och börjar i gymnasiet uch vad tiden går




Och Sara och Kristian ska börja i trean



Fy vad gammal jag blir hihihi

och snart så GÅR tindra



PUSS på er alla!











tillägg 12 aug

Tänk jag har fått in MSN igen på datorn och så är det ingen inne som jag kan chatta med? Hihihihi


God natt och sov gott

12 aug

Idag har det varit LUNGT LUNGT på jobbet nästan ingenting har hänt urtrist ju! Men när jag kom hem fick jag Isterband och stuvad potatis så gott! Tack så mycket gubben min! Nu i kväll så händer inget heller bara landskamp i fotboll Svergie Findland lite trist men men det får väl gå det med hihihi.

Hörs väl kanske i morgon



den dagen var det i alla fall SOMMAR

11 aug

Igår så körde Tommy och Christer bort allt skräp som vi samlat på oss det blev två kärror till tippen och då har Tommy STOR kärra. TACK så VÄLDIGT mycket Tommy! I dag så regnar det och är allmänt " lågt i taket" så lite trist är det. Christer ska in på Scaniaseniormöte idag sen hämtar han upp mej och Pia ska vara hos Helen o Tommy. Så synd att Saras halsoperation blev uppskjuten till den 1 sept. Stackars Sara som har laddat så men jag vet att du kommer att fixa det sen gumman och nu kan du ju äta kräftor och fira Kristian:s 18 års dag utan att ha ont i halsen och det kommer att gå så bra så Sara. Fast jag förstår att Sara gruvar sig det är ju alltid lite otäckt att bli opad men Kristían får väl ta på sig det STORA tålamodet och trösta Sarisen. Läste att dom skulle bli hämtat av Sofia och Robin i Vansbro, tänk Robin har fått körkort hoppas bara att dom kör FÖRSIKTIGT!!!!!!



Hörs i morgon!!

söndag 9 aug

Helgen har varit VARM och BRA har haft hur skönt som helst mest latat mej ute i Pergolan. Det har varit cirkus +30 gr både i går och idag fast idag fick vi ett par Åskskurar men si det gjorde då inget. Har börjat måla hobbyrumsdörren men antar att jag lär måla den mns fyra gånger få se hur den blir. Just nu är det fotboll på tv Barcelona och det är ju Christers lag, jag längar tills vi har fått iordning på dekodern nere så att jag kan gå ner och se något annat. Nu har jag inget mera att berätta. Hörs i morgon



Sötnos där!!!!!

FREDAG

Jipi äntligen FREDAG fast veckan har gått bra. Lite rörigt och MYCKE i tisdags men på onsdagen hade jag fått struktur på tillvaron hihihi. Har hunnit städa bort 6 säckar med papper och dammat på mitt kontor också de ni!!!!!!! Dom säger att det ska bli kanonväder i helgen hoppas verkligen det det skulle vara sååååå skönt att få sitta i pergolan och slappa.

Klicka f?tt st䮧a bilden

Men förts måste jag klippa gräset för hua vad det växt. Det ska jag göra i morgon. I kväll ska jag bara slappa och ta ett glas vin hihihihi och så ska vi grilla och mysa. Tror att dörren i källaren bli hyfsat bra ( det är klart att till en målare duger det väl inte men till oss tror jag att det blir bra ) så nu håller jag på att spacklar och slipar hobbyrummsdörren för den var det stora hål i vad fan dom nu gjort med den. Saraisen ska opas nästa torsdag och det kommer att gå såååå bra så stumpan!!!!!!!!!!! Nu slutar jag hihihihihi



En överlycklig Tindra som har ätit alldeles självhihihi fast det syns då inte

4 aug

PUH!!!!!!!!!! Men nu är jag ifatt hihihihi


3 aug

Idag så har det varit jättevarmt och SOL såååå skönt så. Och det verkar som om det ska bli rätt så bra väder nu ett tag.... Tänk vilken TUR Sara hade att jag satt och zappade ett tag på eftermiddan för då såg jag att dom skulle intervjua Saras IDOL så jag skyndade mej att ringa henne så att hon slog på tv:n hihihihi. Har klippt gräsmattan, krattat och plockat av tre påsar röda vinbär till Helen sen i kväll ska jag gå ner och måla andra sidan på första dörren. Christer är in till stan och vänder och Emma har blivit hämtad av Stefan ( hon ska vara hos honom nu i veckan ) och Sara och Kristina åker hem till honom i morgon för på onsdag ska Sara till lab och ta " stick i fingret " och det fixar hon " lätt som en plätt" det vet jag,hon är så in i vassen spruträdd, men det här är ingen spruta Sara. Ja då var det dax i morgon att börja jobba då känns väl lite si så där men det blir nog bra bara jag kommer till jobbet.

Det var allt för idag Ha det så bra allihopa!!!!!


2 aug

Tänk det har REDAN gått 4 veckor så nu är det dax att börja jobba REDAN!!!!! Ja semestern har väl varit både si och så där, vädret har inte varit roligt precis men det var jätteroligt att få såååå fint i hallen nere och pannan den går och går peppar ta i trä hihihi, än en gång TACK Tommy och Christer var så in i vassen duktig med hallen. Just nu så har vi börjat att måla dörrarna där nere få se hur dom blir. Tänk jag glömde bort att det var Helen den 31 juli FÖRLÅT Helen och Emma men ett STORT GRATTIS i efterskott!!!!!!!! Fast i egentligen ska det bli " lite " skönt att börja jobba också och komma in i vanliga rutiner och få gnälla lite att man är så trött hihihi.
Nu ska jag hänga tvätt så hörs vi i morgon hoppas jag.


RSS 2.0