29 sept

- 1 gr i morse hua nu ÄR hösten här det blåser halv storm och är just nu +4,9 gr ute. Stackars alla i Övertänger 508 som hade en bedrövlig natt natten som var. Tindra höll hela huset vaken visst. Hoppas verkligen att dom får sova i natt. I morgon ska Tindra TBC vaccineras och kankse Helen kan få något tips på barnmott hur Tindra ska sova bättre om nätterna hoppas det. Vi tycker sååå synd om dom alla.
Sara och Kristian är kvar i stan i natt och skulle äta jättegott - HA DET BRA HÖR NI - dom är på Prao men det verkar inte vara så där jättejobbigt åt Sara hoppas att det blir lite mera intressant åt henne när hon varit där några dagar. Hoppas också att Kristian har en roligt Prao. Och Emma har haft matteprov idag - jag höll tummarna Emma! Nu ska jag gå och lägga mej så att jag inte är helt dö i morgon. Idag har det mest varit möten lite jobbigt och så har jag världens huvudvärk så det ska bli skönt att krypa ner i sängen nu.

Sov GOTT alla!


28 sept

 

Stort GRATTIS på eran 1 1/2 års dag tänk vad fort tiden går va? Ha en RIKTIGT BRA dag Sara och Kristian!!!!!


24 sept

Torsdag och en dag närmare fredag ohhh sååå skönt. Idag har det inte hänt så mycket precis. Christer kom in till stn och hämtade mej och så åkte vi upp och hämtade Pisen som var hos Helen och när vi skulle åka hem så vinkade Tindra för första gången som vi såg tänk va!!! Hon såg såååå öjd ut - en till sak som hon lärt sig Hipp Hipp Hurra såg hon ut som hon tänkte. Sen när vi kom hem så tog Pia och jag en prommis till Hedgårdarna och vände men redan då så var det lite kyligt ute och nu är det bara +4,8. I morse var det bara 0,3+ så nu är det HÖST fy katten vad tråkigt. Det blir till att tända ljus i höstmörkret och försöka mysa lite. Idag har vi slagit på värmen för Christer tycker att det är KALLT inne hihihihi.
Idag så sänder dom Brynäs - Timrå och efter en period så leder Brynäs med 1-0. Hoppas att dom vinner nu då.
Hörs om inte annat på lördag hej då.

 


måndag 21 sept

Önskar att det skulle vara 7 måndagar per vecka hihihi jag är nämligen ledig måndagar hihihi. Tack Helen för en trevlig dag och vilken jätteskön prommis vi hade. Jag var riktigt svettig på ryggen och Pia hon var riktigt trött hon men så gick vi långt också. Ikväll är Pia mörkrädd och hoppar till för det minsta i fönstret i rummet just nu ligger hon i sin väska i frimärksrummet där verkar det vara riktigt bra sådana här kvällar. Det är ju inget fönster med en massa skuggor där som hon ser stackarn. Sara och Kristian blev kvar i stan i natt eftersom Tindra har blivit snuvig och var riktigt besvärlig åt Helen i gårkväll, hon somnade inte förrän 01,30 ca men idag så sov hon 2 timmar i vagnen hoppas att dom får en bättre natt i natt <3<3<3. Ja då är det bara att ta bussen till jobbet i morgon då fast det är snart helg igen som tur  är fast jag trivs på jobbet och tycker för det mesta att det är kul att gå dit så det så. Nu är det hocky på TV så vi hör ev i morgonkväll. Sov gott alla!

Mattes hjärta!

 


20 sept

J a då var det söndag IGEN! Igår så var jag riktigt sjuk hade en släng av magsjuka men som tur är så mår jag hyfsat idag. Idag har Helen och Tindra och Molly varit här. Helen stackrn hade migrän och Tommy har varit nattvakt i Staberg så hon behövde få sova lite och Tindra var så snäll så. Christer var in till stan en sväng och då passade han på att hämta upp Emma och gissa om Tindra blev LYCKLIG när Emma kom hem ren fröjd att se och imorgon kommer Sara och Kristian så då blir allt som det ska igen. Och när Christer körde hem alla fyra tjejrna så kom dom hem till ett nystädat hus vilken lycka va! Tommy hade nämligen tillbringat eftermiddan med att städa i sin ensamhet sååå snällt. Kan tänka mej att Helen blev glad. Helen skriver lite om bymentalitet på sin blogg och visst instämmer jag, det är inte lätt att bo i en lite by alla gånger det erfor jag när jag växte upp i Orsa det kunde vara ett rent helvete så det så. Jag får fortfarande ont i magen när vi åker dit det är som en knut i magen som inte släpper förrän vi åker därifrån.
Imorgon kommer Helen , Tindra och molly hit när Tommy kommer hem från sitt nattskift och då ska vi ut på långprommis ohhh så skönt det ska bli. Nu ska jag se på målgång i Veltan ( cyckel ) så hör vi antagligen i morgon.

Saknar er!


torsdag 17 sept

Snart helg igen ohhhh såååå skönt det ska bli. Annars så har veckan varit lite jobbig pga min handled men nu känns det bättre så det var nog bara en ordentlig stukning fast risken finns att det är en lite spricka också tycker att det känns lite väl mycket i själva skelettet men sådant gör man inget åt så det är bara att vänta ut läkningen. Den här veckan så har Pia och jag varit ute och gått varje kväll igår så var vi upp till Övertänger och fick middag -Tack så jättemycket- sen tog vi en prommis tillsammans allihopa utom Christer som stannade kvar i huset. Och idag så tog Pia och jag vår prommis innan vi åt sen hade Christer maten klar när vi kom hem. Tommy stackarn har fått hundskift på sin praktik fy att börja jobba kl 02,00 då måste det vara bättre att ha rent nattskift men förhoppningsvis ska han väl få det lite bättre på nästa praktikplats. Och på söndag kommer tjejerna hem längtar så in i vassen efter en kram från dom men jag vet att det är bra med dom. Hörde att Tindra har varit gnällig hela dagen tror att det är tänder på gång jag fast det kan ju ta ett tag när Helen fick sina första tänder så SKREK hon varje natt ( hele nätterna ) i en HEL månad trodde att jag skulle bli tokig så jag hoppas att det går lite lättare för Tindra. Nu ska jag kolla på TV så hörs vi en annan dag Sov Gott



PS förresten så har Pia synkat ihop sig med Molly så nu löper både Molly och Pia DS



 


månsdags kväll

Tänk åter en helg slut fy F - N vad fort  tiden går. Men helgen har varit hyfsad tycker jag. Riktigt bra var att jag äntligen fick träffa Sara Emma och Kristian, har ju som bekant längtat så in i vassen efter dom. Idag har Helen, Tindra och Molly varit här. Helen har fått en muskelbristning vid skulderbladet så hon ska inte arbeta så mycket med vänster arm nu några dagar så jag har fått rått om Tindra idag eftersom det var Tommys första dag på lastbilskörkortsutbildningen idag hoppas bara att hon fixar Tindra i morgon när hon är själv Helen alltså. När vi hade varit till affären så sov Tindra och då skulle vi lyfta upp vagneb på altan och inte vet jag hur jag bar mej åt men rätt som det var så låg jag på marken och jag måste ha tagit emot mej med hö hand för fy fan vad ont det gjorde trodde att jag skulle svimma ett tag och Helen stackarn såg så rädd ut bland alla stjärnor i mina ögon hihihi och nu i kväll så har jag rätt så ont må ni tro och är "lite" svullen måste ha stukat till handleden. Hoppas bara att det blir bättre tills i morgon eftersom jag ska jobba då. Men som ni ser så kan jag i alla fall skriva lite men nu slutar jag för idag.
Sara, Emma ÄLSKAR er!!!!
Helen Tindra ÄLSKAR er också!!!!


FREDAG

Äntligen FREDAG Ohhhhh så skönt jag har varit så in i vassen trött den här veckan kan inte förstå!!!! Christer kommer in och hämtar mej idag sen ska vi hämta Pisen som är hos Molly. Sen tar vi helg. Jag hoppas på fint väder i helgen. Då skulle vi kunna klippa häcken det behövs verkligen. Igårkväll så tvättade jag kök och vardagsrummsfönstren och torkade målningen och dammade så nu är det bara golven kvar där och så hoppas jag att jag orkar ta sov och gästrummet i helgen så får jag ta resten lite pö om pö till veckan.

Kolla vad Tindra gjorde i går



Står alldels sjäv ca 30 sekunder det ni. I dag kommer Emma hem och kankse Sara och Kristian dom hade inte bestämmt sig i går när Helen pratade med Sara. Längtar efter dom gör jag. I alla fall så är Sara bättre i halsen och det är så skönt. Och i morgon ska vi ut på långprommis med hundarna Helen och jag urskönt bara man kommer iväg.
Nu ska jag nog ta en koppp kaffe innan Christer kommer.

Ha en skön helg


7 sept

Idag har Christer bytt eluttag utanför garaget men vi måste köpa ett nytt för det passade inte riktigt visst. Men det sitter i alla fall fast och inte hänger och slänger som det gamla. Vi körde upp Saaben och Helen, Tindra, Molly, Pia och jag tog en prommis och visst känns det att det är en del krafter som måste dit innan jag är helt återställd men i morgon ska jag i alla fall jobba. Sen hade Tindras vinterkängor kommit så Helen var hit och hämtade dom.



Visst är dom söta?

Ringde Sara i dag hon har så ont stackarn måtte det vända SNART. Men med Emma och Kristian verkar det vara bra i alla fall tur det!!!!!
Helen hade sådant bra kort på Tindra så jag snodde det hihihi

 

Nu har jag inget mera att berätta så till slut blir det så här

Hej då!!!!!

 


söndagskväll

Ja då var helgen slut och jag mår mycket bättre idag. Vi har vintrat på baksidan idag det känns skönt att ha fått bort taket på pergolan och det andra också. Det ser riktigt fint ut nu. Sen ikväll så klippte jag gräsmattan och hua hua vad lång gräset var. Det är så blöt i marken så det är svårt att klippa men det blev i alla fall bättre. Just nu är det bara +6,9 gr ute. Ska snart lägga mej tror jag. I morgon ska jag nog köra upp Saaben till Helen. Tycker att det var så synd att jag blev sjuk förra veckan för nu får jag inte träffa Sara och Emma förrän till helgen och jag längtar jättemycket efter dom men men så är det huvudsaken att jag inte smittade dom. Vi var med och bjöd på ett par fårskinstoffler till Tindra men dom missade vi. Sara stackarn har fortfarande jätteont i sin hals men nu ska det väl vända åt henne snart men hon lär nog ha ont den här veckan som kommer också stackarn. Men hon har varit så tapper och duktig så!!!!!!

God natt och sov gott!!!!!


4 sept

Är hemma från jobbet idag pga att jag är supersnuvig och allmänt risig hua hua. Tror att det är Tindra som smittat mej. Förts blev Sara sjuk sen Emma sen Helen och Christer och sen Tindra och nu jag. Typiskt att jag skulle bli sjuk nu när Sara blev opererad så att vi inte kan åka till henne men hon är i alla fall lite bättre lät det som i morse. Och regnet det bara ÖSER ner fy katten vilket väder. I kväll tror jag att vi ska tända en brasa i gillestugan och sitta där och titta på TV. Nu har vi ju fått dit den andra dekodern så nu behöver vi inte springa upp och ner för att byta kanal sååå skönt och bra bild blev det också. Nej nu orkar jag inte skriva mer tror att jag ska ta en bok och försöka läsa lite få se om jag somnar en stund också.

 

Längtar efter mina fyra flickor!!


3 sept

"Jag är med och tävlar hos Creyla om 3 paket namnnappar från Namnnappen.se.
 Var med och tävla HÄR du också!"


 

 


1 sept

Idag har Sara blivit opererad hon har tagit bort halsmandlarna och polyperna. Gissa om hon var DUKTIG och jättemodig. Hon är ju som bekant så HEMSKT spruträdd stackarn och en operation är ju alltid skrämmande och särskilt om det är första gången som man är med om något sådant. Men hon gjorde det JÄTTEBRA gumman!!!!
Inatt så blir Kristian kvar hos Sara på avd 45 och imorgon får hon åka hem fast nog kan jag tänka mej att hon kommer att ha ONT 3-4-5 dagar så det är nog glass som gäller till en början.



Emma kom hit till morfar efter skolan så Christer körde hem henne och då tog hon Molly kvar hemma hos sig och antar att Molly var nöjd med det då hon varit med PIa sen i morse hihhihi



Men ROLIGT har dom haft i dag.

Nu är nog Helen på väg hem och Emmisen håller på att laga mat åt dom tills dom kommer hem Duktigt va?
Så SNART får jag höra hur det gått med Sarisen fast på SMS så skrev Helen att Sara mådde bra! Jag smiter upp en stund i morgonbitti och hör hur natten varit..

Sov så gott så småning om!

 




RSS 2.0