tisdagskväll

Åter till livet igen. Med det menar jag min sjukdom i helgen. Började i fredagsnatt kl 01,30 med att jag vaknade av att jag mådde så hemska illa men tänkte att det går nog över, jag kan må illa av magkataren ibland men tji fick jag det var bara att springa till toan och kräkas och sen satt jag på toan med hinken i famnen i princip fram till kl 06,00 sen sov  jag större delen av lördagen och på söndagen var det inget vidare heller. Det är igentligen förts idag som maten smakar som det ska. Och vi som skulle fira Sara:s 18 årsdag i lördags, men den blev jag snuvad på. Men hon blev visst nöjd i alla fall med både tårtan och presenten. Fast det var då en himla tur att jag inte hade träffat dom på fredagen så att dom blev smittad. Sen igår så började jag vårstäda - sovrom - gästrum, - frimärksrummet och grå rummet sen ringde jag till jobbet och bad om sem den här veckan så idag har jag tagit köket och nästan hela vardagsrummet det är bara dom stora fönstren kvar där så dom ska jag ta imorgon och sen blir det badrummet och hallen också imorgon så är bottenvåningen klar. Sen blir det gillestugan och fönstren i övriga källaren. Fast först ska vi jobba lite ute. Och Christer stackarn han halkade på golvet i vardagsrummet på en kaffefläck i fredagskväll så han är invalid - har så ont stackarn så till och med jag får köra när vi ska någonstan. Han kan inte koppla ur hoppas att han blir bra snart ( han är lite bättre i alla fall ). Ja det var vår helg det  -  tur att det kommer fler, Fast det var SYND att vi inte kunde vara med på firandet det hade jag sett fram mot.
Hör i morgon!!!



En bild i alla fall på 18 årstjejen och hennes Kristian när vi fikar..............

23 april



GRATTIS Sarisen på 18 årsdagen. Ses på torget och present och tårta på lördag.
Puss puss


22 april

Tänk i morgon fyller Sara 18 år och blir vuxen ( i alla fall på papperet) så fort tiden går inte undra på att jag känner mej urgammal hihihi. Idag har Helen och Tommy visst varit till BVC och vägt Tindra och hon väger drygt 7 kg det ni. Hon växer så att det sprakar ju. Just nu är dom på babysim och sen skulle dom handla så Molly är hos oss och som vanligt när jag kommer hem och hon är här så måste hon bara uppfostra Pia och inte lite heller hihihi.... Fast sen är det bra och då ska dom ha godis när vi kommer in hihihi. Just nu ligger både Molly och Pia i soffan och sover och Christer tittar på gammal Engelsk serie så jag passade på att gå till datorn. Enligt Bondepraktikan så ska det bli samma väder i 7 veckor som det är i dag men fan trott. Då lessnar vi ur ju, lite varmare får det allt bli, ska visst bli kanoväder i helgen hoppas det. I morgon ska jag träffa Sara på stan för att fika ( och pussa och krama på födelsedagen ). Det ser jag fram mot........ Annars så har det varit mycket på jobbet idag med så det var skönt att ta bussen hem och sova en stund. Idag har jag inte lika ont i min fot heller så det känns mycket bättre idag mot i går. Nu slutar jag för idag......Hörs i morgon........

  Se hela bilden                            

En liten Sara!!!!!                    Hipp Hipp HURRA                             En vuxen Sara!!!!!!
                                                  och ett jättestort
                                                       GRATTIS 
                                                      i morgon

21 april

- 6 gr kl 06,00 i morse hua. Men sen har solen lyst hela dagen men det har blåst iskallt. Och nu är det mulet och imorgon ska det bli regn. Men till helgen ska det bli VARMT hoppas att dom har rätt. Annars  så har det inte hänt något speciellt idag mycket på jobbet fast det brukar det vara på tisdagar. Christer har åkt in till stan på styrelsemöte så Pia och jag har en ensam myskväll ( utan promis ). Ska bara titta på tv och slappa. Hörs i morgon!!!



Kolla vilken bra bild Helen fick på Pia mitt i språnget igår.

Kram på er!!!!

20 april

Idag har jag och Pia varit ute på en långis, vi träffade Helen och Molly och Tindra på nästan halva vägen upp till dom, sen gick vi tillbaka hem ( tog 1 tim och 30 min ) och lagade lunch allihopa. Fikade ute på baksidan efter maten i solen och Tindra sov en lite stund i skuggan. Sen kom Tommy så vi åt middag och sen åkte dom hem. Tack gumman för en härlig dag!  Gissa om Pia är trött nu. Morfar har åkt upp med Tindras snuttefilt eftersom den blev kvar idag här och se det går då rakt inte ju hihihi. I morgon är det jobbdag igen hua hua men det är faktiskt roligt att gå till jobbet också. Värst är när klockan ringer 05,45 har jag bara kommit upp sen går det bra. Tjejerna har åkt in till pappa den här veckan fast Sara  ( och kanske Emma ) träffar jag i alla fall på torsdag...
Nu ska jag gå in i duschen hörs i morgon

          
Pia leker med bollen                  Molly solar sig                                 Tindra är glad                   




Sara o Emma busar

Siv

19 april

Hej alla glada! Idag har Christer och jag lagt pressening över veden på grund av att taket har pajat. Vi ska nog slänga ner veden i vedrummet i sommar och riva byggnaden hihi. Sen ringde Helen och bjöd oss på middag - tackopaj - TACK hjärtat mitt det var supergott. Och så fick vi träffa både Sara, Kristian och Emma. Tjejerna går till sin pappa imorgon men på torsdag när Sara fyller 18 år så ska vi träffas på stan och fika och så ska vi fira henne först på lördag. Tänk va 18 år gud vad tiden går.....Minns det som igår när Helen kom ner från förlossningen med Sara bara några timmar gammal och nu är hon vuxen!!!!!!!!!! Ja ja tiden går och det ser man ju i spegeln hihihihi men det är OK. Och Tindra visade oss att hon minsan rullar från rygg till mage nu och hon såg allt lite stolt ut lilla gumman.

    
Titta vad jag kan!!!!              Idag är NÄSTAN all snö borta även här!
                                               Bara lite grann kvar längt ut vid staketet. Ohh så skönt.....

Slut för idag hörs i morgon

lördagskväll den 18 april

Idag har det varit en solig och blåsig dag. Molly har varit hos oss idag eftersom Heln, Tommy, Tindra och Emma har varit och köpt en balklänning till Emma. Den är ursnygg och hon kommer att bli så in i vassen snygg till avslutningsmiddag att alla kommer att tappa andan och så var det jättebra att Sara kan ha den oxå och hon kommer att bli lika urläcker på studentbalaen nästa år. Gissa om mormor är STOLT över att ha två så SNYGGA barnbarn - inte brås dom på mej i alla fall hihihi. Och Tindra hon skarttade och jollrade på i kväll så - hon är så rolig nu...... Molly och Pia lekte med bollen på baksidan idag och hade så roligt...



Molly vilar sig



Pia leker med bollen

Trevlig kväll ska ni ha alla


torsdagskväll 16 april

Nu är det någon dag sen jag skrev men det har inte hänt så mycket precis hihi. Christer har varit sjuk den här veckan någon slags flunsa stackarn men idag så mår han lite bättre. Pia och Christer kom och mötte mej vid bussen idag och Pia var såååå lycklig när matte klev ur bussen, efter maten så tog vi en promis till macken och köpte tv tidningen. I morgon så ska Christer ( Pia ska få vara hos Helen och övriga ) komma in till stan för det är dax för storhandling hua hua men det börjar bli tomt i kylskåpet hihihi. Nu ska jag se på hocky det är Euro Hocky Tour den här helgen. Hörs i morgon!!!



Pia i Påskas..


14 april

Hej alla glada! Ja då var det vardag igen och jag kände mej alldeles död när klockan ringde 05,45 men kom i alla fall i väg till jobbet. Har varit jättelugnt på jobbet idag många har påskledigt och några var sjuk. När jag kom hem så upptäckte jag genast att Christer inte mådde så bra han tror själv att det är någon sväng av någon flunsa. Men han säger att det är lite bättre nu i kväll men han ser väldigt risig ut stackarn. Hoppas att han inte smittade ner Tindra och compani igår när vi var upp en liten sväng. Han har till och med legat på dagen i sängen det ni och Pia var sååå fundersam så säger han. Efter att varit ut på en kortis med Pia så är det tv:n som gäller jag är sååå trött och har såååå ont i min fot hoppas att det snart går över för nu börjar jag TRÖTTNA på att ha ont. Är så jobbigt när man vill ut och gå och så gör det så in i vassen ont FY F-N. Nog med gnäll nu.... Det är i alla fall mycket mindre snö på baksidan så snart så ska det vara borta helt sköntttt.
Så dagens bild.



Idag fick det bli Molly. Hörs i morgon

Kram på er alla  Siv, Mamma, Mormor

13 april Annandag Påsk

Idag så regnar det och är väldigt LÅGT i tak. Men annars  så har Påsken varit kanonfin med strålande sol och snön bara smälter bort sååå skönt. Vi har tagit fram gasolgrillen och i går så grillade vi fläskfile och postatispaket men Emmas och mitt paket blev lite brända hihihi men bättre lycka nästa gång. Annasr så har vi bara varit lata i Påsk och haft dt lugnt och skönt, suttit ute så mycket som det gått och njutit av sol och värme.  



Jag flyttade en pion förra sommaren men titta det lev kvar lite så i sommar kankse vi har tre pioner hihihi



<3<33<3<3333

påskaftonskväll 11 april

Idag har det varit en strålande dag sol och varmt , den riktiga första vårdagen. Började dagen med att göra rent utemöblerna på framsidan sen fikade vi och tänk då kom Ludde och Pia och Ludde var sååååå lyckliga att träffa varanndra igen. Dom har ju inte fått träffats eftersom Pia löpt.



Sen ringde Helen och bjöd upp oss på påsklunch - dom skulle varit upp till Svartnäs idag men Anneli hade migrän stackarn. Christer och Tommy var ner till verkstan och Christer tvättande bilen så nu är den grå igen hihihi. Sen åt vi lunch och när vi skulle fika så kom Gunilla och Lars Åke. Gunilla hade stickat en jättefin tröja till Tindra. Annars så var Tindra mest trött idag och ville helst sova hoppas att hon inte är på väg att bli sjuk misstänkt är det. När vi kom hem så satte vi oss på altan det var + 20 i solen jätteskönt ju. Satt där tills kl var över 19 sen är det tv som gäller........ Nu börjar Tindra bli riktigt rolig med sitt prat och skratt hihihi och när morfar kommer så blir hon som en sol hela hon hihihihihi





GLAD PÅSK ALLA !!!!!!


Skärtorsdag

Ja då ses vi på Blåkulla ikväll hihihi




jag är ju en riktig påskkärring nu hiihihi

SM GULD


7 april

Imorse var det -4 gr igen men dagen blev strålande solig och med lite vind fast det blåser kallt. Annars så har det varit mycket på jobbet idag men kvällen kom till slut så att jag fick ta bussen hem. Sara och Kristian var med på bussen så Christer hämtade oss vid korset och vi körde hem dom eftersom Helen och Tommy var ute och for idag. Ska bli spännande att se hur det såg ut det som dom köpte  -  det kommer att bli kanonbra tror jag. Och så köpte dom visst speglar till gillestugan åt oss Tack för hjälpen mina vänner!!!! Sen vi ätit så tog vi en fika på altan men det var inte så varm så det blev bara en kort stund. Sen skulle jag klippa klorna på pia och Christer skulle hjälpa till och hålla Pia. Men det gick inte så bra idag utan jag klippte en klo för mycket så STACKARS Pia blödde ordentligt ur en klo hua vad dåligt samvete jag fick. Stackars min lilla älskling men hon slickade och slickade så nu har det slutat att blöda som tur är. Sen har jag gjort kokosbollar, lite drygt man ska vispa med elvspen i 15-20 min. Nu står dom i kylskåpet för att stelna sen ska jag rulla dom i kokosblandning. Sara du ska få ta ett kort så kan du använda receptet på din sida.

Nu ska jag se om Färjestad kan slå HV en tredje gång eller om det blir två två i matcher. Hörs i morgon!!!!

Så min stackars lilla älskling



<3<3<3<3<33333

 

6 april

Idag har det varit stålande sol men tyvärr lite vind men ack sååå skönt i alla fall. Helen och Tommy kom ner så vi ( jag,Helen, Molly, Pia och Tindra ) var ute på en långis och gissa om hundarna var skitig när vi kom hem så det var bara att ta in dom i badrummet och det vet ni ju var Pia tycker om det hihihi. Christer och Tommy hade grillat korv tills vi kom hem så det blev lunch gott....Jag är ju barnsligt förtjust i korv jag hihihi. Ikväll är Christer in på frimärksklubben för sista gången den här terminen och i morgon är det avslutning i Borlänge så Pia och jag har två ensamkvällar med mycket kel och pussar. Fast hon är lite trött just nu efter två prommisar idag så just nu sover hon. Nu har Tindra börjat jollra riktig och hon blir så lycklig när hon hör sig själv...... Emma kom med 15,20 bussen och då åkte hela gänget hem. Sara och Kristian är kvar i stan men dom skulle komma hem imorgon sa Helen. Käns lite konstigt att ha TVÅ blondiner men snygga är dom!!!!!!!



Och Pia är så glad i Tindra sååå fast Pia är lite för pussig tycker Tindra hihihihi



Hörs i morgon
<3<3<3<3<3333

söndag 5 april

Idag så har Tommy, Helen,Emma,Molly och Tindra varit här, Sara stannade hemma. Tommy har varit så snäll och kopplat vår rökgasfläkt på taket till termotaten på pannan TACK snälla Tommy.......Och så kom det hit en dam från Rostberg med en smörgåstårta som tack till Christer för att han var till henne en kväll och värderade hennes frimärken som hon ärvt tror jag. Det smakade MUMS och så slapp vi laga middag hihihihi. Helen och vi andra tog en kortis med Pia och Molly så att dom fick springa lite lös och gissa om dom har roligt då.



Så här ser det ut  på framsidan idag.

Hörs i morgon för nu ska jag se Färjestad spöa Hv. Färjestad leder med två noll inför sista perioden.

<3<3<3<333


dopdagen

Ja då var det dax för Tindras dpodag. Dagen började redan kl 07,25 med att Pia skulle ut, och då skällde hon ut Jonas som hämtade tidningen hihihihi. Sen efter frukost var det dax att gå över med Pia till Gösta ( som Pia älskar ) han skulle ha Pia medans vi var borta. Sen hämtade vi sara och Kristian och så bar det iväg till kyrkan. Själva dopet var jätte fint med Malin som sjöng och en jättebra präst, och Tinda sköte sig sååå bra i gudfars armar.



Sen var det dopkaffe med presenöppning och hon fick så många fina saker så bla en liten smycketsask i silver av gudfar och hans Jessica så nu har hon en ask att lägga sina smycken som hon fick i.




Nu tar vi kväller efter att ha ätit GRILLAT ohhhh sååå gott det var....
Hörs i morgon


Äntligen fredag

Ja då har en till vecka gått - tycker att den varit LÅNG! Förstår inte att jag är såååå trött härom morgonen hörde jag inte ens klockan hihihi så det blev lite bråtom men jag hann precis med bussen. Annars  så har pelletsbrännaren krånglat hela veckan men nu verkar den funka och varmvatten har vi också nu ( fast det har vi haft hela veckan förstårs ). Idag har vi dukat inför dopet imorgon det blev sååå fint så. Och Sara  är BLOND igen väldigt olik sig är hon, och Emma är lite orange ( fast nu har nog Helen färgat om Emma ) ska bli spännande att se hur hon ser ut imorgon hihihi fast dom är ju kanonfina hur som..... Snön smälter som bara den och det är så in i vassen skönt........God natt ocg sov gott så hörs vi imorgon på Tindras stora dag eller i övermorgon....




1 april

Hej på er hihihi och 1:a april på er också. Idag hade Falu Kuriren ett riktigt bra aprilskämt - vindkraften gjör så att vinden tar slut HAHAHHAHAAAA. Bäst på många år. Idag har Sara haft nationella prov hoppas att det gick bra gumman jag höll alla tummar jag har hihihi. Och Emma lägger verkligen manken till i skolan - hoppas att hon får lön för mödan också. Jag är så stolt över både Emma och Sara. Jag tycker att dom gör det såååå bra!! Och Tindra ska börja på babysim så dom har varit på info om det i dag. Hoppas att hon kommer att gilla att bada lika mycket som Sara och Emma gör då får dom roligt på sommrarna hihihi. Har ni sett på Christers blogg vad det tar på snön GUD så skönt det är. Idag tog jag med kaffekoppen ut på altan efter maten och bara njöt................. På lunchen satt dom ute och åt på jobbet. Annars så har jag bakat tre plåtar med tårta idag så nu har jag bara en plåt kvar tills i morgon - skönt. Nu ska jag se Färjestad slå HV 71 hihiih annars  så blir Christer såååå ledsen...
Kram kram

för en vecka sen



Idag




RSS 2.0