28 jan

Uch vad länge sedan jag bloggade!! Ska verkligen försöka bättra mej. Idag så snöar det bara lite men igår så kom det ca 2 dm så snöslungan fick arbeta tack och lov för att vi köpte den, underlättar verkligen för Christer. Och som tur är så är det inte så kallt ca -6 och det är ju uthärdligt ju hihihi. Har väl inte hänts så mycket annars går och väntar på att Christer ska få ont i handen det är på gång och det är lika skönt varje gång när han varit upp till smärtis och man vet att det är lugnt många månader. I Övertänger har dom varit sjuka men frisknat till nu. Tindra är för härlig nu har börjat att prata lite smått tatt tatt osv och det låter sååå gulligt. Och jag blev så full i skartt åt henne när hon kom in i gamla frimärksrummet ( numera gästrum/ Pias rum) hon stod bara och tittade sig runt det var varken dator eller en massa frimärken där inget kul alls för henne bara en klättervänlig soffa.



Tycker verkligen att det här kortet är BRA.

Hörs snart jag lovar!!!!

söndag 10 jan 2010

Uch då är min ledighet på tre veckor slut nu och den har mest bestått ( väderm'sigt ) av kaltt och vidrigt väder - 20.-25 och ibland -30 inte har man kunnat vara ute och stackars Pia vill INTE ut. Men det ska bli skönt att återgå till vardagen hoppas bara att det bli varmare. Har krånglat lite med den bärbara datorn men fick till det till slut, fick installera om allt för att få bort Trend programet så att jag kunde lägga in Telias säkerhetsprogram och då visade det sig att hos dom kan man bara ha det på en dator per licens DÅLIGT så det vara bara att skaffa en till licens. Men har inte lagt till några kort än ska göra det också. I morgon ska Christer till Hedemora för att besigiga om bilen hoppas de´t går bra den här gångenTack Tommy för hjälpen.

Slut för idag!


1 jan 2010

God fortsättning ALLA. Själv tycker jag att det är skönt att Nyårsafton är över - Pia har såååå jobbigt vid Påsk och Nyårsafton. Hon är så in i vassen skotträdd blev det förra nyåret när hon blev skrämd av sådana där visselraketer som ungarna skjuter. Men som tur är så har vi spray men tror att jag ska höra med djursjukhuset om det finns något annat så att hon sover istället och slipper må så dåligt. Igår ville hon till och med in under soffan stackarn så någon gillestuga med brasa blev det inte men idag så är hon som vanligt igen. Och dåligt samvete får man eftersom ingen av oss tänkte på detta när vi själva köpte och skjöt raketer förr i tiden men nu kommer vi ALLDRIG att köpa några i framtiden. Christer håller på att plocka så att v kan byta frimärksrum det kommer att bli såååå bra!
Hoppas att alla hade en BRA kväll igår och hade roligt.



RSS 2.0