Nyårsafton 2009

Årets sista dag och jag önskar ALLA ett riktigt GOTT NYTT 2010 med förhoppningar om ett BRA år! Och Sara, Kristian och Emma ta vara på er ikväll och ha RIKTIGT roligt!




28 dec



mina fyra tjejer!
Puss på dom.

uppdatering

måste bara sno dessa kort hihihi

   
Mysen                             pussen

26 dec och Annandag jul 2009

GRATTIS Tindra på din allra första födelsedag 1 år! Tänk vad tiden flyger iväg tycker det var som igår ( ja förrgår då ) son du kom till världen.

         

Stort GRATTIS så ses vi på eftermiddagen  



25 dec



GOD JUL på er alla!

23 dec

Ja då är det jul då. Vi sak fira jul idag redan eftersom dom stora tjejerna ska fira jul med sin pappa i år vi gör så varannan jul. Ska bli sååå gott med julmaten har längtat lite efter den måste jag erkänna hihi. Och det ska bli spännande att se hur Tindra reagerar på allt som hör julen till. Det har varit jättekallt nu ett tag ca -15 till +20 gr men idag är der bara +7,5 gr tur att man inte behöver vara ute så mycket men !

Och god jul Kristian som åkt hem till Vansbro för att fira jul



               


måndag 14 dec

Måndag igen och en ny arbetsvecka ligger framför mej men nu är det bara 6 arbetsdagar kvar på det här året sen är jag ledig ända tills efter Trettonhelgen det ska bli såååå skönt och tjejerna har bara den här veckan kvar innan jullovet. Tindra sover inte så bra så Helen är trötttt stackarn. På torsdag är det jullunch på jubbet så då berhöver jag inte ha mat med mej det brukar vara trevligt. Vi har fått in nya kameran i lilla datorn och det blir sååå fina kort så.



Här har morfar datahjälp av Tindra,

Hej för den här gången


tisdag den 8 nov

STORT GRATTIS till Kristian som har tagit KÖRKORT idag!!!

Grattis Grattis och kör nu försiktigt Kristian


1 dec

GRATTIS Pia på din födelsedag! Matte och Husses älskling!






RSS 2.0