30 nov

Sista november idag och regnet öser ner inte har jag någon vidare adventstämning inte. Men dte lysre i alla fall fint i alla fönster och på altan men granen ute får då vänta tills det slutat regna. + 7 gr är det. Helen och Tommy är till IKEA idag så dom skulle köpa 4 st självhäftande speglar till oss som vi ska ha i gillestugan för det fattas där. Annars så händer inte så mycket och i morgon är det jobb igen. Bara det kunde sluta regna!!! Man känner nästan av det på humöret nu.



Längta redan efter nästa sommar!!

fredag 27 nov

+ grader ute fortfarande fast det regnar åtmintånde inte just nu. Igår så satte jag upp julgardiner i köket och ställde fram alla adventsstakar i fönstren. Och såååå mysigt det blev och den stora staken som Tommy gjort åt oss är KANON Tack Tack Tommy


Se så fint det är och utifrån är det lika fint om inte finnare.
Och Tindra hon har börjat prata lite smått säger ack ack när hon får något och bråttom har hon också dom små benen trummar på och en TAND har kommit också kors i taket hihihi. Nästa söndag ska Helen, sara,Emma och jag gå på bio ska bli mysigt att rå om dom lite ensam. Ikväll så är Christer borta så Pia och jag ska mysa i soffan och kolla TV vi ska ha såååå skönt.

Ha en SKÖN 1:a advent

söndag 22nov

Jaha då var det söndag igen och - 0,9 gr ute. Konstig november mest regn och LÅGT i tak. Nu börjar jag längta efter snö det är ju 1:a advet nästa söndag. Sen vänder det och blir lite lättare hihi. Igår bakade jag mest hela dagen så ryggen den värkte må ni tro. Helen och gänget var på Gretas dop så Molly var här hon är för go. Sak helst ligga NÄRA och kurrar så guligt och Pia är lite avis på henne ibland fast för det mesta så har dom roligt och Pia försöker få igång Molly och leka fast Molly är inte så lekfull. Nu ska jag gå ner och slänga i en tvätt.

 

Bay Bay!!!!


måndag 16 nov

+ 6 gr och den 16 nov vädret är ur le hihihi. Annars så har helgen varit lugn förrutom att jag kunde ha krachat bilen. Oljelampan började lysa och det var visst bara ca 0,5 l när jag kom hem tror inta att Christer och Tommy tyckte att jag var så klok hihihi. Idag ska Tommy köpa nytt oljefilter och byta åt oss hoppas att det är det nu då annars så är vi utan bil och då blir inte christer sååå glad. Jobbdag i morgon och nästa måndag ska jag jobba in lite minusflex, Tindra går för fullt nu och är hur rolig som helst vinkar och slängkyssar för fullt. Emma kom hem igår ocg Sara kommer visst hem idag. Nu ska Christer förrhoppningsvis fixa toasitsen som bara vill glida. Och sen behöver han sota också. Själv ska jag nog ta fram en bok.

Ha det BRA!


10 nov

Nu var det LÄNGE sedan jag bloggade fy på mej! - 0,3 just nu kl 19. Annars så har det varit TRIST väder ett tag mest regn och mulet och lågt i tak. Och det är mörkt när jag går till jobbet och börjar bli mörkt redan när jag kommer hem. Hemska tid. Jag tycker att november är lite jobbig! På jobbet har det varit full rulle så dagarna räcker inte till ibland tycker jag men det är väl så det ska vara. Tindra har börjat GÅ och är som ett solsken för det mesta när vi träffats. Igår var dom till barnmott. och fick veta att hon är mjölkproteinallergist så nu är det MJÖLKFRITT som gäller men det är faktiskt inte så märkvärdigt det finns jättebra iställetprodukter. Det är väl bara mat som det ska vara ost i som är problem. Men huvudsaken att lilla tjejen inte får ont och det är viktigt för framtiden att hon inte får i sig mjölkproteiner nu ( med tanke på hennes tarmar så att dom inte tar skada). Idag har Helen varit på utvecklingssamtal med både Sara och Emma och man kan inte bli annat än STOLT dom är såååå duktiga det är egentligen bara matten som är ett litet aber annars så är dom båda två jätteduktiga - hör ni tjejer - ni har en STOLT mormor och morfar här! Jag ska försöka att skärpa till mej vad det gäller min blogg så vi hörs SNART!


3 nov

Jaha då är det tisdag och redan november och + gr ute och regn. Varför blir jag inte förvånad va? Uch!!! Igår så städade jag hela huset och en massa annat gjorde jag också sen kom Helen och Tindra så då åt vi pannkakaor gjorda på havemjölk och det var GOTT. Annars så har helgen mest inneburit slapp och mys. Christer har äntligen satt tillbaka väggen i soprummet nu ska det bara spacklas också fast det klarar jag själv i västa fall hihihi ( Christer jag retas lite ). Tänk att Emma blev farmare också som var så emot det hihihi välkommen i gänget gumman. Nej nu ska jag väl jobba lite också men jag var tvungen att ta en paus för jag är redan trött i huvudet men det är ju tisdag och det är värsat dagen ju.



Dagens bild

RSS 2.0