lördag 7 mars

Idag har jag varit barnvakt för första gången åt Tindra och det var så mysigt så att rå om henne själv. Hon låg på sitt täcke och pratade med sitt " babygym" en lång stund sen vi hade kelat mycket hihihi, sen var det dax för en tupplur och den varde fortfarande när Helen och Tommy kom hem.

Det var en pappa som var ute ocg gick med sin lilla pojke, dom kom till ett ställe där frågade pojken " vad är det här för ett ställe" och pappan blev lite fundersam hur han skulle säga men till sista så sa han " det är ett ställe där man får valuta för pengarna". Sen gick det några dagar och det blev helg och dax för veckopeng till pojken, när han fick sin peng sa han att han skulle gå och handla ok sa pappa. Pojken gick till butiken " daär man fick valuta för pengarna". Vid disken satt en tjej och hon tittade på pojken och undrade vad han kunde vilja, då sa pojken att han ville ha valuta för pengarna. Tjejen funderade vad hon skulle ge honom men till stlut så gick hon och bredde tre styckna smörgåsar, en mend ost en med leverpastej och en med skinka och gav pojken som tackade och var nöjd. När han kom hem frågade pappan var han hade sitt godis? Då talade pojken om att han hade varit och handlat " där man fick varluta för pengarna" OHPS tänkte pappan och blev alldeles svettig. Jaha sa han hur gick det då? Jo bra men jag orkade bara två st den tredje slickade jag bara på skinkan.

HaHaHA

Imorgon kommer tjejerna och Kristian hem och det ska bli skönt att ha dom hemma igen. Längtar liksom efter dom jättemycket......


Puss puss


Kommentarer
Postat av: Helen

Tack än en gång :). Den var rolig hihihii. Ja visst ska det bli skönt att dom kommer hem :) <3<33

2009-03-07 @ 13:59:56
URL: http://tiemsa.blogg.se/
Postat av: Sara

hahahaha vilken rolig historia^^ <333

2009-03-07 @ 14:07:19
URL: http://inthesky.blogg.se/
Postat av: Morfar

Ja,historien var ju bra........

2009-03-07 @ 14:30:21
Postat av: Morfar

Ja, historien var ju bra ha ha......

2009-03-07 @ 14:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0