1 juni

I dag så är det sommar enligt kalendern och det har varit strålande väder i helgen nästan lite för varmt men ack så skönt det har varit. Vi har suttit ute på altan och i perolan hela dagar och kvällar och njutit.



I lördags så var vi uppe i Övertänger och Christer hjälpte Tommy i groppen hihih men dom håll nästan på att få värmeslag ju men det kommer att bli en sååå fin altan så!!!!!



Dom satte dit formar som Tommy gjutit i. Sen åt vi Tackopaj ohhh så gott det var. Sen i går ( söndag ) så tog vi ner vår Ölandstokhäck och det var jättejobbigt ju. Efter det så åkte vi och hämtade Sara, Emma och Kristian sen åkte vi upp till Helen och Tommy och grillade, Tack så mycket för en jättetrevlig helg gumman. I dag så har vi inte gjort så mycket men i kväll så klippte jag gräset igen, det har mer eller mindre fått växtfnatt. Och så ska det bli regn så det var lika bra att klippa. Helen och Sara och Kristian kom ner en stund sen tog ungdomarna bussen in till stan. Nu ska jag hoppa in i duschen sen är det Cityakuten och sen sängen för i morgon så är det jobbardag hihiihhhhiiii..
 

Och så Mattes ÄLSKLING

Kommentarer
Postat av: Helen

Tack själv för en trevlig helg och även en mysig eftermiddag i eran pergola.Vad du är duktig som klippte gräset igen :). Sov gott <3<33

2009-06-01 @ 21:17:25
URL: http://tiemsa.blogg.se/
Postat av: Sara

sommar är skönt och hoppas att värmen kommer tillbaka snart :)

2009-06-02 @ 00:20:27
URL: http://inthesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0