fredag 10 juli

+14 gr och regn ute idag också och enligt väderkartan ska det bli så här 10 dagar till!!!!!!!!!! JÄTTEKUL med semester HAHAHAHA. Nu har Christer åkt in till stan för att köpa lödtråd, den tog slut i gårkväll men nu är det inte mycket kvar må ni tro innan det är klar i pannrummet och så har jag beställt besiktning av skorsten tills på onsdag den 15 kl 12,15 sen ska vi kunna börja elda med pellets igen OHHHH så skönt det ska bli. Tommy och Christer säger att tills i kväll så har vi VARMVVATTEN och då får jag tillbaka min diskbänk - fast det har gått rätt så bra ändå lite rörigt blir det men har funkat bra ändå men det ska bli sååå skönt med varmvatten och att kunna använda diskmaskinen igen. Tommy och Christer har varit sååå duktiga!!!!!
Tänk att Pia är så duktig med Tindra hon är helt underbar med henne ja både Molly och Pia förstårs. Nu när Tindra kravlar sig fram på magen så  går dom undan om hon kommer för nära dom hihihi annars  så kan det hända att hon grabbar tag i både svans och öron på dom. Idag så åker Sara till Vansbro efter jobbet och Emma kommer hem över helgen så i kväll ska vi grilla revben och flintastek och äta pommesfrites till - tur att vi har gasolgrill hihihi och tak på altan annars så skulle vi bli blöta hihihi. Ja det var väl allt för just nu.

Ha en bra regnig dag hihihi

        
Det här  är ROLIGT     Gullungar är ni båda
må ni tro!

Siv

Kommentarer
Postat av: Helen

2009-07-10 @ 13:53:30
URL: http://tiemsa.blogg.se/
Postat av: Helen

Ja nu är det nära till varmvattnet hihihiii. Ja tänk vilken tur att ni har både gasolgrill och tak så vi kan grilla fast det är så dåligt väder :D <3<333

2009-07-10 @ 13:55:31
URL: http://tiemsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0